torsdag 22. januar 2009

Ja, jeg sitter her og ruger enda, den ungen kommer aldri ut! :( Er litt oppgitt, at det ikke skjer noe, for jeg er så lei av å vente. Man er så hemma når man går sånn kjempestor, ikke kan man bøye seg ordentlig, ingen klær passer (går rundt i en stilongs og en kofte, ja t.o.m. når jeg tar meg en formiddagstur til byn), halsbrann og ja det er så masse kjedelig. Men håper bare det snart er over...
Har hatt leamus på øyet i 4 dager nå, jordmor hadde aldri hørt noe om at det var noe med fødselen å gjøre, men jeg får leve i trua, at det er det... :) En uke på overtid, det bør skje noe nå snart...lille venn du er hjertelig velkommen ut!

Nå er nesten alt kjøpt inn også.. Vi har vært litt treige med det, men nå står til og med vogna nede i gangen. Det ble en OTH vogn med rød bag og brun vogn. Kul altså... Men mangler fortsatt en liten viktig ting, vognpose, men er veldig i tvil om det skal bli lammeskinnspose eller dunpose (ja evt Igloo Troller, den vant jo i test). Men virker jo deilig med lammeskinn da.. Må få kjøpt det en dag, helst i morra, for den bør være her når babyen kommer.

Jeg scrapper lite om dagen, har egentlig masse med tid, men har liksom ikke lysten der. Holder på med et lite album til min skjønne niese., som hun skal få på hennes 1 års dag i april. Vi ser henne ikke så mye, så jeg scrapper fra de dagene hun er på det søteste (når jeg ser henne!).
Også er det det bryllupsalbumet vårt da...

Ingen kommentarer: