fredag 24. oktober 2008

Sommern er forbi forlengst, den svakebrunefargen jeg hadde på kroppen er borte og jeg ser bleik ut igjen. Det er blitt mørkt om kveldene og høsten er snart forbi, november snart, men enda noen dager igjen i oktober... Jeg skulle egentlig ha skiftet hjul på bilen, men har ikke kommet så langt enda. Hørte på radio`n i dag at det blir kaldere og kanskje snø neste uke, men tross alt, det var i Troms... Men kan jo aldri vite.. Ja jeg har kjøpt meg ny jakke som jeg kan vokse litt i og nye støvletter med store spor i, så jeg ikke tryner til vintern!

Scrappinga står litt stille, venter egentlig på pakke fra Papirloftet, men når kommer den? Jeg vet ikke, ventet nesten en uke nå...og jeg som skal lage adventskalender til søssa, må få gjort den ferdig, seinest en mnd, for nå nærmer det seg! :) Kjøpte forresten et nytt juleblad, BoligLiv, i dag, har helt dilla på sånne ny ting og mat-/ konfektoppskrifter. Har bare kommet til side 15, så jeg gleder meg... Har nesten lest ut KK sin utgave for i år..og har funnet en strikkeoppskrift til evt julegaver.. Jeg strikker brødkurv (jeg skal bruke til nøtter, snop og tørket frukt) nå, så får vi se... :)

Har forresten akkkurat bakt "God gammeldags krydderkake", mmm...verdens beste, syns jeg...
Også så lett å bake..
2 egg
200 g sukker
165 g mel
1 ts bakepulver
100 g smør
1,5 dl fløte
1 ts nellik
3 ts kanel

Egg og sukker piskes til eggedosis, smelt smøret og avkjøl litt, vei opp mel, bakepulver, nellik og kanel, Bland tilslutt i fløta.
Stekes midt i ovnen ved 175 gr C i 45 min... Avkjøl på rist!

Bør prøves! Eller bør smakes! :)

Ingen kommentarer: