søndag 25. mai 2008

Sitter litt sliten her nå, for i går ble jeg drukket ut, som det så pent heter. Dagen begynte med at jeg skulle bli hentet 08:30, så da sto jeg klar! Men kom det noen...nei, ventet i 2 timer! Så plutselig ringte det på døra, og der sto 7 jenter! Vi skulle til Kaasa Gård, Asdal i Bamble kommune. Der er det villmarksleir, i et skogområde. Der står det en stor lavvo i tommer og sibirsk lerk, med åpent ildsted i midten. Rundt ildstedet er det benker dekket med reinskinn.
Putball var første aktiviteten, fotballgolf på en 5 måls eng, 9 baner og mye morro! Vi spise noen rundstykker. Teltoppsett med handicap var neste øvelse. Vi vant, hi hi.. To lag, vi fikk et telt, pent pakket sammen og stenger. To skulle utføre med bind for øynene og to skulle forklare fremgangsmåten, med armene på ryggen! Dette var en kul lek!!! Så var jeg den heldige, dette var bare en aktivitet til den utkårede (bruden) Luftige svev, 14 m over bakken i en huske, skulle jeg hoppe utfor. Jeg gjorde det, og ikke bare beina skjelv, men hele meg! Det var høyt oppe! Phu...
Skyting på selvanviser med innlagt stafett. Stafett har aldri vært min greie, æsj. Men jeg traff alle blinkene, så jeg gjorde mitt :)
Været var ikke hele tida det beste, det regnet litt, så litt sol, oversyet og litt blå himmel, men jeg sparer været til neste uke!
En deilig kuleis i Brevik, så var det grilling på en hytte, en koselig kveld med mye morro og mgp! Dette var en tipptopp dag! Tusen takk Kristin!!!

Bilder kommer seinere...

Ingen kommentarer: